VIVISOL

Nieuws

Nieuws

 • VIVISOL zingt voor longonderzoek

  Ademnoot - 17 februari 2018

  30/01/2018

  Zorgeloos ademhalen. Dag in, dag uit, zien wij dat dit helaas voor veel mensen geen vanzelfsprekendheid is. Gezien de aard van onze dienstverlening kan het niet anders dan dat wij longonderzoek een warm hart toedragen.

  Meer

 • VERGOEDING SLAAP POSITIE TRAINER 2018

  VERGOEDING SLAAP POSITIE TRAINER 2018

  02/01/2018

  Op 22 december jl. heeft Zorginstituut Nederland (ZIN) een positieve aanbeveling gedaan om Positietherapie met behulp van de Slaap Positie Trainer (SPT) van Nightbalance in het basispakket van de zorgverzekering op te nemen. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zal formeel dit besluit nemen, volgend op de aanbeveling van het ZIN. Dit is het gevolg van een grondige studie waaruit blijkt dat de behandeling met de SPT voldoet aan de stand van wetenschap en praktijk bij patiënten met lichte en matige positieafhankelijke slaapapneu.

  Meer

 • Sleepless & Breathless 2018 De data en locaties zijn bekend - schrijf je nu in!

  Sleepless & Breathless 2018 De data en locaties zijn bekend - schrijf je nu in!

  12/12/2017

  VIVISOL kent een lange traditie in de respiratoire facilitaire thuiszorg en we delen onze kennis graag. Ook in 2018 organiseren we Sleepless en Breathless, onze kennissymposia voor zorgprofessionals. De voorbereidingen van deze dagen zijn inmiddels in volle gang. Je kunt je nu inschrijven! We hopen je te mogen begroeten aankomend voorjaar. Wens je meer informatie? Neem contact met ons op via viviacademy@vivisol.nl

  Meer

 • Inschrijving voor VIVISOL-parallelsessie op WCS geopend

  Inschrijving voor VIVISOL-parallelsessie op WCS geopend

  Thema: Instillatietechniek, een betaalbare meerwaarde?

  10/10/2017

  Op 28 november is VIVISOL weer aanwezig tijdens de 16e editie van het WCS-congres. Dit jaar is het thema Grenzeloze Wondzorg. Dat thema past uitstekend bij de therapie aanpak van VIVISOL. We maken gebruik van de onbegrensde pompen van Exsudex. Elke complexe wond die geschikt is voor negatieve druktherapie kan met dezelfde pomp worden behandeld. We ondersteunen de patiënt en de verpleegkundigen bij de overgang van het ziekenhuis naar de thuissituatie. Hiermee ontzorgen we het ziekenhuis en stellen de patiënt centraal.

  We nodigen u hierbij van harte uit om onze parallelsessie te bezoeken op het WCS-congres.

  Meer

 • Een duurzaam geschenk

  Een duurzaam geschenk

  15/08/2017

  Duurzaamheid is een van de uitgangspunten voor veel beslissingen die we nemen bij VIVISOL. Zo ook toen we de keuze maakten voor een geschenk dat deelnemers aan ons jaarlijkse symposium Breathless als aandenken ontvangen. We kozen dit jaar voor een Join the Pipe waterfles. Dit is niet alleen een duurzame keuze omdat deze fles in Nederland wegwerpflesjes bespaart doordat er meer kraanwater gedronken wordt. Join the Pipe is extra duurzaam omdat de organisatie die deze flessen vervaardigt, werkt volgens het Buy One Give One principe. Voor iedere in Nederland verkochte fles, wordt in Afrika een fles aan een kind verstrekt.

  Meer

 • In het nieuws: tongzenuwstimulator als nieuwe behandelmethode slaapapneu

  In het nieuws: tongzenuwstimulator als nieuwe behandelmethode slaapapneu

  31/07/2017

  In de afgelopen dagen is er in de media veel aandacht geweest voor de tongzenuwstimulator als behandelmethode bij slaapapneu. Onze Customer Service collega's ontvangen veel vragen over deze nieuwe ontwikkeling.

  Meer

 • Inschrijving 10e editie VIVISOL cursus voor OSAS zorgprofessionals geopend

  Inschrijving 10e editie VIVISOL cursus voor OSAS zorgprofessionals geopend

  Donderdag 12 oktober en donderdag 9 en 23 november a.s. organiseert VIVISOL de 10e editie van de OSAS zorgprofessionals cursus.

  05/07/2017

  Net als vorig jaar bestaat de cursus uit drie losse cursusdagen. U kunt kiezen welke van deze dagen het beste bij uw behoeften aansluit, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. De cursusdagen zullen plaatsvinden op twee verschillende locaties; 12 oktober en 9 november in Houten en 23 november in Vianen.

  Meer

 • Met uw CPAP op reis

  Met uw CPAP op reis

  Handige vakantietips voor CPAP-gebruikers

  29/06/2017

  In deze periode krijgen onze OSAS-consulenten veel vragen over het reizen met een CPAP. Daarom hebben we de belangrijkste zaken voor u op een rij gezet.

  Meer

 • Sleepless 2017: De sprekers en workshops zijn bekend

  Baan je een weg door de jungle van slaapapneu

  07/04/2017

  Meer

 • Sleepless & Breathless 2017: de locaties zijn bekend

  08/02/2017

  Wij geven je graag een update over onze kennissymposia Sleepless en Breathless. Mocht je jezelf al ingeschreven hebben, lees dan snel verder op welke bijzondere locaties deze symposia gaan plaatsvinden. Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de invulling van het dagprogramma wat tussen
  9.00 uur en 17.00 uur zal plaatsvinden.

  Nog niet ingeschreven? Pak dan snel je kans en schrijf je in!

  Meer

 • Pagina 1 van 8  1 2 3 >  Laatste ⟩