VIVISOL

Online Lifestyle Coaching

Gezond leven is één van de belangrijkste thema’s van de 21e eeuw

Voeding, beweging en bewustwording zijn de drie belangrijkste pijlers voor een gezond en goed leven. De wereld is zich steeds bewuster van het belang van een gezonde leefstijl. Tegelijkertijd is er een toename van aandoeningen die mogelijk gerelateerd zijn aan een ongezonde leefstijl, zoals obesitas, diabetes, CVA, hartfalen, COPD, reuma en kanker. Uit verschillende studies is gebleken dat gewichtsreductie een belangrijke bijdrage kan leveren aan een zo optimaal mogelijke behandeling van OSAS. In de CBO-richtlijn “Diagnostiek en behandeling van het obstructieve slaapapneusyndroom bij volwassenen” (uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose) wordt het belang van conservatieve maatregelen, waaronder gewichtsreductie, uitvoerig onderstreept.In de praktijk blijkt dit echter soms erg lastig te realiseren. Het vergt enorm veel discipline en doorzettingsvermogen en veel mensen kunnen daarom wel een extra steuntje in de rug gebruiken.

VIVISOL helpt graag met dat extra steuntje in de rug. Met behulp van het interactieve online Lifestyle Coaching programma VitaLinQ. Hoe maakt u bewuste en verantwoorde keuzes? En hoe komt u tot een gezonde leefstijl die past bij uw voorkeuren en uw persoonlijke situatie? Natuurlijk, aan infor­matie over voeding en bewegen is tegenwoordig geen gebrek. Maar hoe waardevol die informatie soms ook is, uw persoonlijke situatie wordt slechts ten dele meegenomen.

VitalinQ laat zien dat het ook anders kan. Dat doen we met een Personal Health Assistant: een portal waarin u via een eigen profiel en in samenspel met uw sociale omgeving doelen en wensen formuleert. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeuren, achtergronden, doelen, allergieën en ziektebeelden. Met één muisklik brengt VitalinQ de gezondheidssituatie van elke individuele deelnemer in beeld. Op elk gewenst moment van de dag, inclusief extra informatie en handige tips. Uw privacy is gewaarborgd. U bepaalt zelf wie toegang heeft tot uw gegevens.

VIVISOL biedt via VitalinQ de gebruikers de helpende hand, door het geven van deskundig advies op het gebied van voeding, beweging en gezondheid. Op basis van eigen persoonlijke gegevens, actuele gezondheidssituatie, persoonlijke wensen en culturele achtergrond maakt VitalinQ Nederland (en Europa!) gezond. Online,kundig en gevalideerd. Kortom: fitter, gezonder, vitaler door het leven met VitalinQ.

Voor een geringe vergoeding van € 3,85* per maand krijgt u toegang tot uw eigen personel Health Assistent. Meer controle op uw levensstijl en professionele ondersteuning voor het realiseren van uw persoonlijke doelstellingen.

  • Indien u kiest voor een jaar abonnement, dan betaalt u € 39,90* (dit is € 3,33 per maand)
  • Indien u geen klant bent van Vivisol bedraagt het tarief € 4,50 per maand, of een jaar abonnement voor € 48,00

OSAS-pilot/VIVISOL klant: registreer of log in hier

Nog geen VIVISOL klant: registreer of log in hier