VIVISOL

Zuurstoftrainingen

VIVISOL biedt op elke gewenste locatie in Nederland zuurstoftrainingen op maat voor professionals en professionals in opleiding. 

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een training over het gebruik van verschillende zuurstofvoorzieiningen zoals Concentrators, Vloeibare Zuurstof en Cilinders of aan een training over het voorkomen en oplossen van storingen aan de verschillende voorzieningen. Uiteraard is ook een combinatie van diverse onderwerpen mogelijk.

Op het aanvraagformulier dat u hier kunt downloaden, kunt u aangeven welke onderwerpen u belangrijk vindt, wat het doel is van de training, hoeveel personen deelnemen en wat het niveau is van de deelnemers.

Wij stellen aan de hand van uw wensen een interessant programma voor de training samen. Trainingen van VIVISOL zijn daarom altijd zeer doeltreffend en het geleerde is direct in de praktijk toepasbaar.

Vraag direct een training of een offerte aan via het aanvraagformulier, of neem voor verdere informatie contact op met onze afdeling Sales Support (via telefoonnummer 013 - 220 11 58, of via sales@vivisol.nl).