VIVISOL

Nieuws

Nieuws

 • VIVISOL distributeur Somnomedics producten

  12/01/2021

  Sinds 1 januari 2021 heeft Wave Medical B.V. de distributie van Somnomedics producten overgedragen aan VIVISOL. Met deze stap kunnen we klanten nog beter van dienst zijn op het gebied van slaapdiagnostiek. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem contact op via sales@vivisol.nl.

  Meer

 • Veelgestelde vragen rondom COVID-19 in Nederland

  08/10/2020

  We kunnen ons voorstellen dat de verspreiding van COVID-19 in Nederland vragen bij u oproept. VIVISOL volgt de richtlijnen van het RIVM. Hieronder leest u meer over onze actuele dienstverlening.

  Meer

 • Ziekenhuizen gezocht voor service trial Resmon Pro Diary

  08/07/2020

  VIVISOL is continu in beweging om nieuwe technieken binnen de respiratoire zorg te omarmen die de kwaliteit van leven van patiënten kunnen verhogen. Voor een service trial met het Resmon Pro Diary apparaat zijn wij op zoek naar ziekenhuizen die hierin een bijdrage kunnen leveren. Deze trial is goedgekeurd door de medisch-ethische toetsingscommissie (METC).

  Meer

 • Online vragenlijst voor coronapatiënten

  22/06/2020

  Het Longfonds heeft samen met de Universiteit van Maastricht een online vragenlijst ontwikkeld voor mensen die een corona besmetting hebben gehad en restklachten hebben.

  Meer

 • Kennissymposium Sleepless verzet naar 2021

  Volgende editie is op donderdag 27 mei 2021

  03/04/2020

  Het kabinet heeft onlangs bekendgemaakt dat alle evenementen in Nederland de komende periode worden afgelast. We keken er enorm naar uit om deelnemers te ontvangen op de 15e editie van Sleepless. Vanzelfsprekend is de volksgezondheid het allerbelangrijkst en zijn wij genoodzaakt om het kennissymposium te verplaatsen.

  Meer

 • Nestkasten zijn de start op weg naar groenere bedrijventerreinen

  20/02/2020

  Op bedrijvenpark Kraaiven hebben VIVISOL, Vitaal Kraaiven en Vossenberg, Stichting MOED en Van Helvoirt Groen symbolisch de eerste nestkast voor koolmezen opgehangen. Het helpt tegen de eikenprocessierups, maar is als actie binnen de Green Deal ook een opmaat naar de vergroening van de bedrijvenparken Kraaiven en Vossenberg.

  Meer

 • De werkdag van…Dirk

  De werkdag van…Dirk

  OSAS consulent

  06/02/2020

  Het persoonlijke contact en de verhalen van patiënten geven Dirk plezier in zijn werkdag.

  Meer

 • Alle informatie over slaapapneu en pap-therapie verzameld op pap.vivisol.nl
 • De werkdag van…Gijs

  De werkdag van…Gijs

  Service Operator

  23/12/2019

  De werkdagen van Gijs zitten vol verschillende opdrachten en vraagstukken. Een storing aan een saturatiemonitor, een zuurstofinstallatie, levering van zuurstofcilinders en het vullen van een zuurstoftank.

  Meer

 • De werkdag van…Mike

  De werkdag van…Mike

  Field Service Technician Beademing

  19/11/2019

  Een dag in het werkleven van Mike, die dagelijks op pad is. Geen enkele dag is hetzelfde. Mike neemt ons mee gedurende een afwisselende werkdag, en biedt ons een kijkje in de VIVISOL-keuken.

  Meer

 • Pagina 1 van 6  1 2 3 >  Laatste ⟩