VIVISOL

Slaapapneu

Wij zijn er voor u. Van diagnose tot aan de behandeling. Als OSAS-totaalpartner ondersteunen wij bij alle facetten van slaapapneu. Door ons bijzonder brede assortiment, voorzien we iedere patiënt van een passende therapievorm. Dit maakt de kans op een geslaagde therapie maximaal!

Wij zijn er voor slaapdiagnostiek

Het bewustzijn rondom slaapapneu wordt steeds groter en dat betekent dat de aanwas van patiënten groeit. Hierdoor zijn in veel ziekenhuizen al wachtlijsten ontstaan die moeilijk weg te werken zijn. Met slaapdiagnostiek helpen we onze klanten met het diagnosticeren van patiënten door (onderdelen van) het diagnoseproces te faciliteren.

Wij zijn er voor PAP-therapie, positietherapie en MRA

Voor iedere OSAS-oplossing bent u bij ons aan het juiste adres. Via ons digitaal aanvraagsysteem vraagt u eenvoudig een therapie aan. Doordat we continu bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen, bent u er zeker van dat uw patiënt de beste apparatuur en technieken krijgt.

Wij nemen de patiënt bij de hand en waarborgen de therapie effectiviteit

We vinden het belangrijk dat de patiënt zich prettig voelt bij zijn of haar therapie. Door het inzetten van onder andere telemonitoring signaleren we tijdig wanneer een therapie wat minder loopt en bieden we waar nodig extra begeleiding. 

Wij bevorderen therapietrouw door stimulerende communicatiemiddelen

Onzekerheid, een onderwerp waar OSAS-patiënten regelmatig mee zitten. Om patiënten vertrouwd te laten raken met hun therapie, zetten we stimulerende middelen in. Zo ontvangen PAP-patiënten nieuwsbrieven met extra informatie over de therapie en kunnen MRA-patienten terecht op mra.vivisol.nl.

We hebben een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland.

U hoeft zich geen zorgen te maken bij VIVISOL of uw patiënt welkom is. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars binnen Nederland. Wel zo prettig!