VIVISOL

Zuurstoftherapie

Vanzelfsprekend wilt u de beste zuurstoftherapie voor uw patiënt. Als respiratoir partner doen we er alles aan om de levenskwaliteit van uw patiënt te behouden of te verbeteren. Levensstijl en persoonlijke wensen staan hierbij centraal. Ook als voorschrijver kunt u rekenen op onze vertrouwde service. 

Waarom zuurstoftherapie via VIVISOL?

  • Wij staan 24/7 paraat. Bij spoedgevallen zijn wij binnen 4 uur op locatie.
  • Zuurstof én aanvullende therapieën regelt u soepel en snel via ons aanvraagsysteem.
  • Onze VIVITRAVEL service en mobiele zuurstofvoorzieningen bieden maximale vrijheid voor uw patiënt
  • Behoefte aan extra training? We delen onze kennis graag.

Zuurstofvoorzieningen

VIVISOL levert vloeibare zuurstof, gasvormige zuurstof en concentratoren, zowel vast als mobiel. We kijken altijd naar de mobiliteit van de patiënt, zodat de impact van de therapie zo klein mogelijk is. Dit vergroot de kans van slagen van de therapie en verhoogt de therapietrouw.

Uitgebreide begeleiding 

Tijdens de installatieafspraak geven we uitleg over het gebruik van het apparaat en uitgebreide schoonmaakinstructies. Twee weken na de installatieafspraak bezoekt de service operator de patiënt opnieuw. Tijdens deze afspraak bespreken we het verloop van de therapie. Is er een storing? Wij staan 24/7 paraat. Bij spoedgevallen zijn wij binnen 4 uur op locatie.

Op vakantie met een zuurstofvoorziening dankzij VIVITRAVEL

Gaat de patiënt op vakantie binnen Nederland, dan voorzien we hen van een vervangende zuurstofvoorziening. Bij een vakantie in het buitenland voorzien onze plaatselijke vestigingen de patiënt van zuurstof.

Zuurstoftrainingen

Onze kennis delen we graag. Regelmatig bieden we trainingen aan voor professionals die werken met onze producten. Deze trainingen bieden we ook aan op maat en vinden direct op de werkvloer plaats.
Daarnaast brengen we de ervaring en expertise van verschillende partijen graag bij elkaar, bijvoorbeeld op Breathless, ons jaarlijkse symposium over zuurstof.

Totaalpartner

VIVISOL heeft contracten met alle zorgverzekeraars binnen Nederland. Als totaalpartner binnen de respiratoire zorg kunnen we naast zuurstoftherapie ook zorgdragen voor additionele therapieën, waaronder verneveltherapie en Nasal High Flow Therapie.