VIVISOL

Slaapdiagnostiek

Het bewustzijn rondom slaapapneu wordt steeds groter en dat betekent dat de aanwas van patiënten groeit. Hierdoor zijn in veel ziekenhuizen al wachtlijsten ontstaan die moeilijk weg te werken zijn. Soms moeten patiënten wel drie à vier maanden wachten op hun slaaponderzoek. En juist een snelle diagnose en behandeling van OSAS zijn van het allergrootste belang. VIVISOL helpt door (delen van) het diagnostische proces over te nemen.

Waarom slaapdiagnostiek via VIVISOL?

  • Geen zorgen meer over extra investeringen in personeel, ruimten en apparatuur.
  • Zorg op maat; U bepaalt wat er nodig is.
  • Uw medewerkers kunnen zich bezighouden met hun kernactiviteiten.
  • Uw medewerkers worden minder belast.
  • Geen druk meer van wachtlijsten.

Hoe werkt slaapdiagnostiek?

Kort na ontvangst van uw aanvraag nemen wij
contact op met de patiënt om een afspraak te plannen. Onze gespecialiseerde consulenten geven tijdens de installatie aan huis uitgebreide instructies. De installatie voeren we in de namiddag en avond uit. De patiënt gaat met een gerust gevoel de nacht in en kan de apparatuur de volgende ochtend eenvoudig ontkoppelen. VIVISOL haalt de apparatuur vervolgens op en leest deze uit, of zendt de data naar het ziekenhuis waar de KNF-laborant zelf de data beoordeeld. Wij garanderen dat er binnen 15 dagen een gescoord rapport klaar ligt, zodat bij een positieve diagnose de behandeling snel kan starten.

Bent u voorschrijver en geïnteresseerd in deze dienstverlening? Neem dan contact op met uw VIVISOL-accountmanager of met onze Commerciële Binnendienst via 013-220 11 58.