VIVISOL

Monitoring

Zorg op afstand draagt bij aan een goede begeleiding van de therapie. Zo bent u thuis bij uw familie en vrienden met het veilige gevoel dat monitoring geeft. 

Telemonitoring bij OSAS-patiënten

Op afstand bekijken wij de resultaten van uw PAP-therapie. Loopt de therapie niet naar wens? Dan kunnen we heel gericht op zoek naar een oplossing, samen met u. We kunnen op afstand de drukinstelling aanpassen als dat nodig is en informeren u altijd vooraf als we een aanpassing gaan doen.

Telemonitoring bij COPD-patiënten

U ademt als patiënt dagelijks 90 seconden door het Resmon Pro Diary-apparaat, waardoor een verhoogd risico op aanvallen wordt voorkomen. Wanneer het apparaat aangeeft dat er een verhoogd risico is op longaanvallen, kan de arts effectief handelen.

Transcutane monitoring

De Sentec monitor meet en bewaakt de het koolzuurgehalte (PCO2) in het bloed. Dit is een belangrijke parameter voor het beoordelen van de ademhalingskwaliteit. Uw behandelaar gebruikt dit ondere andere om uw apparatuur in te stellen. Daarnaast wordt de Sentec monitor ook steeds meer gebruikt tijdens een slaapregistratie om naast het registreren van apneus ook informatie te krijgen over de kwaliteit van de ademhaling tijdens de slaap

Thuismonitoring bij COVID-19 patiënten

Wij ondersteunen verschillende ziekenhuizen met onze thuismonitoring service voor COVID-19 patiënten. De service helpt in het verminderen van de druk op ziekenhuisafdelingen doordat u als COVID-patiënt na een ziekenhuisopname eerder en veilig in je vertrouwde omgevig kunt herstellen.

Veilig

Monitoring gebeurt op een veilige manier. Alleen VIVISOL en uw arts hebben toegang tot uw gegevens.