VIVISOL

Nasal High Flow therapie

Nasal High Flow therapie is een manier van zuurstof geven waarbij u meer zuurstof ontvangt dan bij met een neusbril. U krijgt dit als u moeilijk kunt ademen. Bijvoorbeeld bij astma, COPD, bronchiolitis en longontsteking.

Nasal High Flow therapie is een manier van zuurstof geven waarbij u meer zuurstof ontvangt dan bij met een neusbril. Het vochtgehalte is hoger en de temperatuur is aangepast. Met het toepassen van Nasal High Flow therapie vermindert u de kans op longaanvallen en voorkomt u een opname in het ziekenhuis.

Hoe loopt het zorgpad tijdens mijn therapie?

Tijdens de installatieafspraak stelt onze Service Operator het apparaat in volgens het advies van uw behandeld arts. Daarnaast krijgt u uitleg over het gebruik, de instellingen het het onderhoud van het apparaat. Ook na de installatieafspraak zijn wij er voor u. Wij nemen regelmatig contact op om het gebruik en het verloopvan de therapie te bespreken. Onze Service Operator geeft u disposables voor de eerste 6 maanden.

Wat mag u van ons verwachten?

Wij vinden een aantal zaken vanzelfsprekend. Zo werken we nauw samen met uw behandelend arts en gaan daarbij vertrouwelijk om met uw gezondheidsgegevens. We begeleiden u zorgvuldig bij een effectief gebruik van het apparaat en stellen kwalitatief hoge eisen aan onze eigen apparatuur. We bieden maximale service: u kunt ons altijd bereiken voor hulp of storingen.

 

Meer informatie

Gebruiksaanwijzigingen & brochures

Instructievideo's

Meer informatie

Gebruiksaanwijzigingen & brochures

Instructievideo's