VIVISOL

Technische Dienst

VIVISOL Nederland heeft een eigen technische dienst: onze afdeling Technical Services. Onze Technicians dragen zorg voor onderhoud aan en reparatie van de apparatuur die in gebruik is bij onze patiënten en klanten. Dit voeren zij uit op locatie (bij de patiënt of in de zorginstelling), of in onze volledig uitgeruste technische ruimte in onze vestiging in Tilburg. 

Onze Technicians zijn officieel getraind en gecertificeerd door de fabrikanten van de apparatuur. Zij hebben dus de kennis en vaardigheden die nodig zijn om onderhoud en reparatie veilig en vakkundig te kunnen uitvoeren. Doordat we het onderhoud en de reparaties veelal zelf uitvoeren, zijn de doorlooptijden snel. Er is sprake van een nauwe samenwerking met onze afdeling Reconditioning, die volgens gevalideerde processen apparatuur aan de buiten- en binnenkant reinigt en desinfecteert. 

Onze afdeling Technical Services vormt daarnaast het Europese testcentrum voor de internationale VIVISOL-groep. Onze Technicians testen apparatuur die nieuw op de markt komt en geven advies over het al dan niet opnemen in ons portfolio.