VIVISOL

MRA

MRA is een weloverwogen keuze voor patiënten met meer dan 5 ademstops per uur. Met meer dan 25 jaar ervaring in slaapapneu ondersteunt VIVISOL u graag bij het afwikkelen van MRA-aanvragen.

Partner bij MRA

Op het gebied van MRA-behandelingen in samenwerking met KNO-artsen en kaakchirurgen heeft VIVISOL inmiddels vele ziekenhuizen als partner. Ons MRA-zorgpad heeft als uitgangspunt dat ieder mens uniek is. Mede daarom maken wij gebruik van verschillende typen beugels. Zo krijgt elke patiënt de beugel die het beste bij hem of haar past. Dat verhoogt het gebruik én de effectiviteit. Alle patiëntgegevens verwerken wij in een zorgplan zodat de verwijzend arts optimaal wordt geïnformeerd over het verloop van de behandeling.

NVTS-geaccrediteerde tandartsen

Wij werken volgens een strak protocol, onder leiding van NVTS-geaccrediteerde tandartsen en hebben en contract met alle zorgverzekeraars. Ook Achmea-verzekerden zijn bij ons welkom!

VIVISOL biedt de gehele MRA-behandeling aan, maar ook een deelservice hiervan is mogelijk. Ook kunt u bij ons terecht voor een snurkbeugel. Kortom: VIVISOL levert alles, van beugel tot het complete zorgpad.
Meer informatie? Neem contact met ons op via 013-5231024