VIVISOL

Thuismonitoring Service voor COVID-19 patiënten

Niet alleen ziekenhuisopnames, maar ook de nazorg van patiënten brengt veel druk met zich mee. Het gaat om patiënten die niet meer in een ziekenhuis hoeven te blijven, maar die nog te ziek zijn om zonder begeleiding naar huis te gaan. Wij ondersteunen u graag met monitoren van COVID-19 patiënten ná ziekenhuisopname. 

Wij nemen de nazorg van uw patiënten uit handen. 

Wij begeleiden uw patiënt naar huis en monitoren zolang als nodig is. Alleen als er een verandering op doet, nemen wij contact met u op.

Kort na ontvangst van uw aanvraag nemen wij telefonisch contact op met de patiënt. Tijdens de telefonische afspraak krijgt de patiënt uitgebreide instructies en uitleg over het platform Emma. Emma is zowel met een weblink als via een app op de telefoon of tablet te gebruiken. Ook ontvangt de patiënt thuis een saturatiemeter. 

Vragenlijst en parameters

De patiënt wordt gevraagd om dagelijks twee keer een vragenlijst en enkele parameters in te vullen (saturatie, lichaamstemperatuur en hartslag). Hierover ontvangt de patiënt iedere dag om 8.00 uur en 15.00 uur een melding. Wanneer de vragenlijst om 9.00 uur of 16.00 uur nog niet is ingevuld, neemt VIVISOL contact op met de patiënt om het gezamenlijk in te vullen. VIVISOL biedt 7 dagen per week begeleiding.

Monitoring data

VIVISOL beoordeelt de data. Als er sprake is van een verandering in de parameters, nemen wij contact met u op en kan de patiënt sneller geholpen worden. Op het moment dat het beter gaat met de patiënt ondersteunen we met het afbouwen van zuurstof en eventuele medicatie.

Voordelen voor u

  • Ondersteuning bij het opvangen van grote patiëntenstromen.
  • Optimale besteding van tijd en aandacht aan de juiste patiënten.
  • Geen zorgen over het tijdig afbouwen van zuurstof en medicatie.

Voordelen voor uw patiënten

  • Eerder naar huis.
  • Werken aan herstel binnen een veilige en betrouwbare omgeving.
  • 7 dagen per week ondersteuning.

Ondersteuning met zuurstoftherapie

Wij ondersteunen patiënten ook met zuurstoftherapie thuis. 
Meer hierover leest u hier.

Kunnen wij u helpen?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via sales@vivisol.nl of bel 013-220 11 58.