VIVISOL

Verneveltherapie

Het innemen of inhaleren van medicatie is niet voor iedere patiënt mogelijk. VIVISOL biedt verlichting met verneveltherapie. Is de patiënt vaak op weg of veel thuis? Voor iedere situatie hebben we een geschikte vernevelaar. Ook tijdens de therapie blijven we betrokken. Dit maakt de kans op een geslaagde therapie maximaal.

Waarom verneveltherapie via VIVISOL?

  • Een snelle en professionele afhandeling van uw aanvraag.
  • Extra aandacht voor hygiëne, verneveltechniek en medicijngebruik volgens LAN-Protocollen.
  • Speciale hygiëne-instructies COVID-19 patiënten.
  • Voor vakkundig advies staan we graag voor u klaar.
  • Combinatie met andere respiratoire therapieën, zoals zuurstoftherapie.
  • Consignatievoorraad mogelijk.

Vertrouwde service zoals u dat van ons gewend bent

Zoals u van ons gewend bent regelen we de therapie professioneel en snel. Iedere patiënt is uniek. Om de juiste vernevelaar te kiezen brengen we voorafgaand aan de therapie behoeften in kaart. We werken volgens LAN-protocollen. Zo bieden we de best mogelijke zorg aan onze patiënten.   

Motiverende instructies

Het starten met verneveltherapie kan voor een patiënt even wennen zijn. Gespecialiseerde (BIG-geregistreerde) medewerkers dragen tijdens de installatieafspraak zorg voor motiverende instructies over goed medicijngebruik en hygiëne. Ter bevordering van de therapietrouw blijven we ook tijdens de therapie nauw betrokken en passen we onze dienstverlening waar nodig aan. Zo stellen we extra apparatuur beschikbaar voor speciale situaties, waaronder vakanties.

Consignatievoorraad 

Vindt u het prettig om producten in consignatie af te nemen? Naast het aanleggen van een voorraad, nemen we de zorg voor het volledige beheer graag uit handen. Dit stemmen we uiteraard volledig af op uw wensen. Ook voor hulp bij onderhoud, technische problemen en het gevalideerd desinfecteren van apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. 

Totaalpartner

VIVISOL heeft een contract met alle zorgverzekeraars binnen Nederland. Als totaalpartner binnen de respiratoire zorg kunnen we naast verneveltherapie ook zorgdragen voor additionele therapieën, waaronder zuurstoftherapie en nasal High Flow Therapie.