Meer leven in je dag

Meer leven in de dag van onze patiënten. Dat is waar wij ons bij VIVISOL al zo’n 30 jaar voor inzetten. Dat doen we door het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis, op het gebied van Longzorg, Beademing en Apneuzorg.

We installeren en onderhouden medische apparatuur in de thuissituatie, begeleiden 24/7 kwetsbare patiënten in hun therapie en leveren alle noodzakelijke toebehoren. We werken daarbij nauw samen met artsen, zorgprofessionals en zorgverzekeraars. Betrokken, deskundig en ondernemend. Zo is VIVISOL, zo zijn wij.

Wij hebben contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.
Lees meer

Het laatste nieuws

Rapport NZa en LAN: Grote regionale verschillen in zorg bij COPD longaanvallen

Tips voor beginnende PAP-gebruikers

Wat ontvangt een patiënt thuis na een aanvraag voor zuurstoftherapie?

Melding over Philips DreamStation 2 slaapapneu-apparaat met bevochtiger

Update 29-11-2023

In de media zijn berichten verschenen over een melding die de Amerikaanse toezichthouder (FDA) heeft gedaan over de Philips DreamStation 2 met bevochtiger. Er zijn gevallen bekend waarbij apparaten oververhit raakten.
Meer informatie hierover leest u hier.

Lees meer

Wie zijn wij?

VIVISOL is onderdeel van de SOL-Group. De SOL-Group is opgericht in 1927 en is een grote speler op de internationale gasmarkt. Daarnaast is de SOL-group actief in de thuiszorgsector, biotechnologiesector en binnen de productie van energie uit hernieuwbare bronnen.

Vandaag is de SOL-Group aanwezig in 30 landen op vier continenten met meer dan 4.600 medewerkers, met als einddoel om de kwaliteit van leven in de wereld te verbeteren met haar producten en diensten.

Lees meer

500.000

patiënten

> 4.600

medewerkers

35

jaar ervaring in de thuiszorg

Kom bij ons werken

Samen met meer dan 300 collega's zorgen wij voor meer leven in het dag van onze patiënten. Wij hebben verschillende vacatures in zorgende rollen, onderweg of op kantoor.