PAP-therapie

Op zoek naar een betrouwbare partner voor PAP-therapie? Wij leveren zowel CPAP-, APAP- als VPAP-apparatuur en toebehoren.

Samenwerking met voorschrijvers

Welke vorm het meest geschikt is, hangt af van de gezondheidssituatie van de patiënt. Wij hebben spreekuren op poliklinieken van verschillende ziekenhuizen. De OSAS-consulent van VIVISOL ziet de patiënt en overlegt indien nodig met voorschrijvers of verpleegkundigen over het beste vervolg van de therapie. Korte lijnen vinden wij belangrijk. Zo voorzien we de patiënt snel van de best mogelijke zorg. 
 

Optimale begeleiding van uw patiënt

Therapietrouw is belangrijk voor een effectieve therapie. Bij VIVISOL doen we er alles aan om de patiënt goed op weg te helpen. Zo ontvangt de patiënt gedurende het eerste therapiejaar motiverende nieuwsbrieven met informatie en tips ter bevordering van de therapie.

Gecontracteerd

We hebben een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland

Consignatie

Verstrekt u liever zelf PAP-apparatuur en accessoires aan de patiënt? Geen probleem. Het aanleggen van een consignatievoorraad is mogelijk. Indien gewenst bieden we aanvullende ondersteuning voor bijvoorbeeld onderhoud aan de apparatuur, uitlezingen of het verhelpen van storingen.
 

Telemonitoring

Met telemonitoring begeleiden we patiënten op een veilige manier op afstand. Wanneer de therapie niet prettig verloopt zoeken we samen gericht naar een oplossing. Een voorbeeld is het aanpassen van de drukinstellingen.

Snel regelen:

Wilt u meer informatie over PAP-therapie?