Scholingen

Onder de vlag van VIVIacademy organiseren we trainingen op maat, symposia en scholingen voor zorgprofessionals.

Sleepless

Het symposium Sleepless is bedoeld voor verpleegkundigen, artsen, zorginkopers en anderen die in hun dagelijkse praktijk met OSAS-patienten te maken hebben. Tijdens dit geaccrediteerde symposium wordt dieper ingegegaan op casuistiek, ontwikkelingen binnen het vakgebied en de verschillende behandelmethoden. Het symposium wordt jaarlijks in mei gehouden.  

Breathless

Breathless is hét symposium voor professionals die te maken hebben met respiratoire therapieen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de behandeling van COPD. Gedurende de dag zijn er diverse workshoprondes met uiteenlopende onderwerpen, verzorgt door experts uit het vakgebied. Tussen de workshops door is er voldoende tijd om kennis, ideeën en gedachten uit te wisselen.
Responsive Image

OSAS-cursus

Op zoek naar meer verdieping in je werk? Of meer kennis opdoen? Neem deel aan onze OSAS-cursus voor (OSAS)verpleegkundigen en andere zorgprofessionals. Dit jaar vindt het plaats op donderdag 17 oktober 2024, 31 oktober 2024 en 14 november 2024.

Er zijn drie cursusdagen:
  • Dag 1: staat in het teken van de basis, dus (medische) achtergrond en diagnostiek. 
  • Dag 2: staat in het teken van behandeling; PAP, MRA en KNO-ingrepen.
  • Dag 3: is een praktische dag waarin maskers en uitlees software aan bod komen.
Het is mogelijk om je voor 1, 2 of 3 dagen in te schrijven. Je ontvangt tijdens de cursus een syllabus, die je kunt blijven gebruiken als naslagwerk. Voor elk goed afgerond onderdeel ontvang je een vermelding op het certificaat dat je na de training ontvangt.

Praktijkdag
Ga aanvullend op de cursus een werkdag mee met één van onze OSAS-consulenten en ontmoet OSAS-patiënten aan het begin of tijdens hun behandeling.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze evenementen? Neem contact met ons op via viviacademy@vivisol.nl.