Meer leven in je dag

Meer leven in de dag van onze patiënten. Dat is waar wij ons bij VIVISOL al zo’n 30 jaar voor inzetten. Dat doen we door het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis, op het gebied van Longzorg, Beademing en Apneuzorg.

We begeleiden kwetsbare patiënten bij hun therapie, installeren en onderhouden medische apparatuur in de thuissituatie, en leveren alle noodzakelijke toebehoren. We werken daarbij nauw samen met artsen, zorgprofessionals en zorgverzekeraars. Betrokken, deskundig en ondernemend. Zo is VIVISOL, zo zijn wij.

Wij hebben contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.
Lees meer

Het gemak van online aanvragen

Een therapie aanvragen of toebehoren bestellen? Dat kan allemaal via onze portalen.                                                                                                                     

Mijn.VIVISOL voor patiënten

Afhankelijk van de therapie, vergoedt de zorgverzekeraar jaarlijks een aantal toebehoren. Dit gaat vaak om verbruiksartikelen zoals een neusbril of filters. Op Mijn.VIVISOL kunnen patiënten met PAP-therapie, saturatie- en monitoringapparatuur, of beademingsapparatuur eenvoudig een bestelling plaatsen.

Wilt u een product bestellen zonder vergoeding? Kijk dan op webshop.vivisol.nl

ViviOpen voor zorgorganisaties 

Voor het aanvragen en beheren van therapieën, hebben we ViviOpen ontwikkeld. Binnen deze omgeving kunnen zorgorganisaties patiënten toevoegen, informatie uitwisselen en therapieën koppelen.

Wie zijn wij?

VIVISOL is onderdeel van de SOL-Group. De SOL-Group is opgericht in 1927 en is een grote speler op de internationale gasmarkt. Daarnaast is de SOL-group actief in de thuiszorgsector, biotechnologiesector en binnen de productie van energie uit hernieuwbare bronnen.

Vandaag is de SOL-Group aanwezig in 30 landen op vier continenten met meer dan 4.600 medewerkers, met als einddoel om de kwaliteit van leven in de wereld te verbeteren met haar producten en diensten.

Lees meer

500.000

patiënten

> 4.600

medewerkers

35

jaar ervaring in de thuiszorg

Het laatste nieuws

Wat moet ik doen voordat ik kan starten met mijn MRA therapie?

Leestip: Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen – W. Chris Winter

Regiobijeenkomsten ApneuVereniging

Melding over Philips DreamStation 2 slaapapneu-apparaat met bevochtiger

Update 29-11-2023

In de media zijn berichten verschenen over een melding die de Amerikaanse toezichthouder (FDA) heeft gedaan over de Philips DreamStation 2 met bevochtiger. Er zijn gevallen bekend waarbij apparaten oververhit raakten.
Meer informatie hierover leest u hier.

Lees meer

Kom bij ons werken

Samen met meer dan 400 collega's zorgen wij voor meer leven in de dag van onze patiënten. Wij hebben verschillende vacatures in zorgende rollen, onderweg of op kantoor.